29.05.2024

Görevlilerimize Yönelik 2024 Yılı Yaz Kur’an Kursları Eğitim Semineri Gerçekleştirildi.

İlçemiz Müftülüğü toplantı salonunda, öğleden önce İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlara, öğleden sonra da Kur’an Kursu Öğreticilerine yönelik, 2024 Yılı Yaz Kur’an Kursları Eğitim semineri gerçekleştirildi.

İlçe Müftümüz İshak Göksel’in, yapılan hizmetlerle ilgili gündem maddeleri ve vekâletle kurban değerlendirmesi sonrasında, 01 Temmuzda başlayacak olan Yaz Kur’an Kursları Uygulama Esasları ile ilgili sunum Şube Müdürümüz Muhammet Sami Aslancan tarafından, yaz Kur’an kurslarında dikkat edilecek hususlar ile çocuk ve gençlerle etkili iletişim konularındaki sunumlar ise öğleden önce İmam-Hatibimiz Mahmut Sami Gündüz ve öğleden sonra da Kur’an Kursu Öğreticimiz Hatice Karakayalı tarafından gerçekleştirilmiştir.

Seminerlerin son kısmında ise İl Müftülüğü Vaizi Ayhan Köse’nin, “Aile Ahlakı Alan Eğitimi” konulu sunumu ve görüş alışverişi ile toplantılar sona ermiştir.