24.05.2024

Ahmet Hamdi Akseki 4-6 Yaş Kur'an Kursumuz İlk mezunlarını veriyor.

2023-2024 Eğitim-Öğretim döneminde, İlçe Müftümüz İshak Göksel'in büyük bir çaba, emek ve gayreti sonrasında açılışı gerçekleştirilerek, minik yüreklerle buluşturulan ve ilk mezunlarını verecek olan Ahmet Hamdi Akseki 4-6 Yaş Kur'an Kursumuz, "Yıl Sonu Kapanış Programı" düzenledi.

Müftülüğümüz Konferans salonunda gerçekleştirilen programda, öğrenciler yıl boyunca öğrenmiş oldukları Kur'an-Kerim, hadis-i şerif, şiir ve ilahilerden birer demet sundular. 4-6 yaş öğrencilerimizin sevinçlerine, salonumuzu hınca hınç dolduran velilerimiz ortak oldu.

Şube Müdürümüz Muhammed Sami Aslancan'ın açılış konuşması, her sınıfın ayrı ayrı ront gösterileri ile devam eden program, Ahmet Hamdi Akseki 4-6 Yaş Kur'an Kursu Yöneticimizin teşekkür konuşması ve hayırseverlere plaket takdimi ile sona ermiştir.

Bu vesileyle, fedakarca emek veren Kur'an Kursu Öğreticilerimize, sevgili öğrencilerimize, kıymetli velilere ve Kur'an Kursumuzun bugüne gelmesine katkı sunan tüm hayır sahiplerine teşekkür ediyoruz.