30.04.2020

Manavgatlı Hayırseverlerimiz Zor Günde Hakımızın Yanında

Manavgatlı Hayırseverlerimiz Koronavirüs Nedeniyle Zor Günler Geçirdimiz Bu Günlerde Sıkıntı Çeken  Hakımızın Yanında Olmaya Devam ediyor

Manavgatlı İş İnsanı Hayırsever Ömer KASAPOĞLU, İhtiyaç Sahibi ailelere dağıtılmak üzere hazırladığı gıda paketlerini Müftülüğümümüz Kavaklı Hacı Ayşe Kasapoğlu Cami İmam Hatibi Ahmet ALADAĞ Hocamıza teslim etti.

İmam Hatip Ahmet ALADAĞ, görev mahallinde bulunan ihtiyaç sahiplerini tespit ederek, teker teker telefon ve Watsap iletişim yoluyla ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor ve ekmekten, sebzeye, kahvaltılık malzemesinden, kuru bakaliyat mazlezemelrine varıncaya kadar ihtiyaca göre hazırlanan gıda paketini teslim ediyor.

İlçe Müftülüğü olarak Rahmet, Mağfiret, yardımlaşma ve dayanışma ayı Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yaptığı bu destektem dolayı Hayırsever Ömer KASAPOĞLU Bey'e ve görevlimiz İmam Hatip Ahmet ALADAĞ Hocamıza teşekkür ediyoruz.