23.09.2021

“En İyi Narkotik Polisi ANNE” projesi kapsamında Müftülüğümüz Konferans Salonunda seminer gerçekleştirildi.

İlçe Müftülüğümüz tarafından İçişleri Bakanlığımızca “En İyi Narkotik Polisi ANNE” projesi kapsamında Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi görevli uzmanlarının katılımıyla pandemi kurallarına riayet edilerek Müftülüğümüz Konferans Salonunda seminer gerçekleştirildi. İlçe Müftümüz Abdullah EROĞLU, seminer öncesinde yaptığı konuşmada; Aileleri yıkan, gençlerimizi, çocuklarımızı ve geleceğimizi tehdit eden uyuşturucu ve uyuşturucu bağımlılı konusunda çok dikkatli olmalıyız. Hiç bir anne bana, benim aileme, benim çocuğuma birşey olmaz, benim çocuğum yapmaz, benim çocuğumu kimse kandıramaz demesin. Herbirimizin çocuğu, geleceğimiz gençlerimiz, çocuklarımız tehdit altında, bu konuda bilinçli olalım, duyarlı olalım, örmek olalım, uzman arkadaşlarımızın tavsiyelerine uyalım, çevremizdeki aileleri de uyaralım dedi. Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesinde görevli uzmanlarımıza teşekkür etti. Seminere İlçemizde görevli Kur'an Kursu Öğreticilerimiz katıldı.