19.03.2024

Şiir Okuma ve Resim Yarışmaları Sonuçlandı

Diyanet İşleri Başkanlığımızca "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Günü" ile "18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" etkinlikleri kapsamında; ortaokul öğrencileri arasında Ezbere Şiir Okuma, lise öğrencileri arasında Resim Yapma ve üniversite öğrencileri arasında Fotoğraf Çekme yarışması düzenlenmiştir.

İlçemiz Müftülüğünün de ilçemizdeki öğrenciler arasında gerçekleştirdiği; "Çanakkale Ruhu" temalı resim yarışması ile "İstiklal Şairi Akif" temalı ezbere şiir okuma yarışmalarında dereceye giren öğrencileri tebrik ederiz.

İlçe Müftümüz dereceye giren öğrencilere para ödüllerini takdim ettikten sonra yarışmaya katılan tüm öğrencilere de katılım ödülleri vererek tebriklerini iletti.

Yarışmaya başvuran tüm öğrencilerimize ilgi ve gayretlerinden dolayı teşekkür eder hayat boyu başarılarının devamını dileriz.