14.03.2023

Dünya Kadınlar Günü Paneli

Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında müftülüğümüz toplantı salonunda panel gerçekleştirildi.

İlçemizden tüm hanımların davet edildiği programa özellikle Kur'an Kurslarımızdan yoğun katılım sağlandı.

Programın açılış konuşmasını İlçe Müftü Vekili Ayhan AKAR yaptı.

Merkez K.K.K. öğreticilerimizden Fatma IŞIK tarafından Kur'an-ı Kerim tilavet edildi.

Moderatörlüğü Kur'an Kursu Öğreticimiz Elif KARAKOÇ'un yaptığı programda ana tema olarak "Doğal Afetler, Olağanüstü Haller ve Kadın" konusu ekseninde icra edildi.

Konuşmacı olarak;
ADRB Vaizimiz Nebile ESEN "Afet Durumlarında merhamet ve metanetin Örneği Kadın" konusunda;

İlçe Vaizimiz Cahide Nur KOÇ "Afet Üzerinden İyilik Medeniyetinin Yeniden İnşası" konusunda;

Kur'an Kursu Öğreticimiz Hatice ARICAN ise "Zor Zamanlarda Hayata Dokunan Kadınlar, Musibet Anında Mü'minin ve İnkarcının Tavrı" konusunda konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Program öğreticilerimizden Hamide HACIALİOĞULLARI'nın duası sonrasında sona erdi.