30.03.2022

Sabah Namazı Buluşmalarına Katılım Oldukça Yoğun

Kumluca Müftülüğü gençlik koordinatörlüğü olarak düzenlemiş olduğumuz gençlik sabah namazı buluşması İlçe Müftümüz Süleyman ÇOBAN'ın katılımı ile gerçekleşti.

Sabah namazını kıldıran ÇOBAN gençliğe hitap etti. Yapılan duanın ardından kahvaltı ikramı yapıldı.

Gençlik koordinatörlüğümüz adına İlçe Müftümüz Süleyman ÇOBAN'a,  Daire personellerimize, Din görevlisi hocalarımıza, KYK manevi Danışmanı hacamıza, K.Kursu müdürümüze, Cemaatimize, KYK gençliğine, hafızlık adayı gençlerimize, Temel Eğitim Cami gençliğine, Hacı Dudu Yusuf Duran Camii gençliğine ilçemizin gençlerine ve programda emeği geçen ev sahipliği yapan Abdullah BiLGİLİ, Furkan SÜMER hocalarımıza, herkese, hayır sahiplerine Teşekkür ederiz Allah hepsinden razı olsun.