03.10.2019

Camiler Din Görevlileri Haftası Kur'an Ziyafeti

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle düzenlediğimiz Kuran ziyafeti proğramımıza İlçe Kaymakamı sayın Hakkı Uzun, Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Finike İlçe Müftüsü Abdurrahim Durmuş'un yanı sıra İlçe Sağlık Müdürü Dr. İsmail Arıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü M.Ali Girgin İlçe Sosyal Politikalar Müdürü Mehmet Sülekoğlu, İlçe Tarım Müdürü İsa Akşit, AK Parti İlçe Başkanı Erol Uysal, CHP İlçe Başkanı Fahrettin Karaöz, İYİ Parti İlçe Başkanı Bekir Bircan, Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu müdürü Hüseyin Orhantekin ile birlikte çok sayıda Kumlucalı halkımız katıldı. Antalya Döşemealtı Bilim Üniversitesi Camii İmam-Hatibi Hafız Habip İspirli, Antalya Muratpaşa ilçesi Muratpaşa Camii İmamı-Hatibi  İrfan Keskin ve Kumluca Merkez Eski Camii Müezzinlerinden 4/B sözleşmeli İmam-Hatip  Fatih Atay bir birinden güzel Kuran tilavetinde bulundular. Görevlilerimiz den oluşan şiir ve ilahi dinletisi de proğramda renk kattı.