16.07.2019

15 Temmuz Etkinlikleri

15 Temmuz Şehitler ve Milli Birlik Günü dolayısıyla İlçe Müftülüğümüzce Merkez Esi Camiinde  düzenlenen Mevlid-i Şerif ve Kur'an ziyafeti proğramına İlçe Kaymakamı Sayın Hakkı Uzun, Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, İlçe Emniyet Amiri Cemil Doğan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Demir, Milli Eğitim müdürü M. Ali Girgin, İlçe Sosyal Politikalar müdürü Mehmet Sülekoğlu, Siyasi partilerin İlçe Başkanları ve kalabalık halk topluluğu katıldı. Her cami ve Kuran Kurslarında okunan hatmi şerifler ile proğram öncesi okunan fetih suresi ilahiler ve salavaatlarla anılan 15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitlerimizin ruhlarına dua edildi  Namaz sonrası halka ikramda bulunuldu.Aynı Akşam saat 20.00 da Kumluca Cumhuriyet Meydanında düzenlenen anma proğramına da halkımızın ilgisi yoğun oldu.görevlilerimizin yer aldığı proğramda dua ile son buldu.