23.11.2018

Mevlid-i Nebi Haftası Kuran-ı Kerim Ziyafeti

Mevlid-i Nebi haftası etkinlikleri  çerçevesinde İlçemiz Müftülüğünce Kumluca Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Kongre ve Sanat  Merkezinde Kuran-ı Kerim ziyafeti proğramı düzenlendi.Proğrama Antalya Muratpaşa Camii İmam-Hatibi İrfan KESKİN ile Antalya İli Serik İlçesi Pazarağaç Camii İmam-Hatibi Mehmet TAŞKAYA ile İlçemiz Eski Camii İmam-Hatibi  Fatih ATAY katıldı. Kuran Ziyafeti Proğramına başta  İlçe kaymakamı sayın Hakkı UZUN,Cumhuriyet Başsavcısı Tolga Han ALTINAY, Belediye Başkanı Yusuf GÖVEN, İlçe Emniyet Müdürü Cemil DOĞAN, İlçe Millieğtim Müdürü M.Ali GİRGİN ile çok sayıda halkımız katıldı.İlçe Müftümüz yaptığı açılış konuşmasında Günümüz gençliğinin sorunları sıkıntıları Aile içi iletişimde gençlerin yaşadığı sıkıntılar Kurandan ve Hz Peygamberden   rol model gençler hakkında örnekler verdi proğram ilçe vaizi Hüseyin AYDIN'ın duasıyla son buldu.