04.01.2023

NİNEDEN TORUNA MEKTUP

Nineden/Dededen Toruna Mektup Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün, ihtiyaç odaklı Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilerin torunlarına ahlakla ilgili duygu, düşünce, bilgi ve birikimlerini aktarmalarını istediği, bu vesileyle gelecek nesillerde farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlediği Nineden/Dededen Toruna Mektup yarışmasında, Esenyurt Mah. Kur'an kursu öğrencisi Rukiye Kızılışık Antalya İl 2'ncisi olurken aynı kursta öğrenim gören Hatcalı Cadıl'da İl 3'üncüsü oldu.

Aile değerlerinin güçlenmesi ve ahlaki değerlerin gelecek nesillere aktarılmasının hedeflendiği yarışmada dereceye giren öğrenciler için İlçe Müftülüğümüze bağlı Esenyurt Mah. Kur'an kursunda program düzenlendi.

İlçe Müftümüz Mustafa Kızmaz ve Şube Müdürü Oktay Bingöl'ün katıldığı programda, dereceye giren öğrencilere İlçe Müftümüz Mustafa Kızmaz tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarına ait çeşitli kitaplar hediye edildi.