28.11.2022

İLÇE MÜFTÜMÜZDEN GENÇLERE ÖNEMLİ TAVSİYELER

İlçe Müftümüzden Gençlere Önemli Tavsiyeler

İlçemiz Müftülüğüne bağlı Sultan Ahmet Aydın Gençlik Merkezinde her cuma düzenli olarak gerçekleştirilen gençlik buluşmalarında bu hafta, İlçe Müftümüz Mustafa Kızmaz tarafından gençlerle özel bir söyleşi gerçekleşti.

Allah Resulünün genç sahabelere nasıl davrandığını, Kur’an ve sünnet ışığında nasıl bir gençlik yetiştirdiğini, Müslüman olmanın sorumluluklarını, İslamın yayılmaya başladığı ilk dönem ve sahabenin hayatıdan örneklerler vererek anlatan Müftü Kızmaz, "bugün bize düşen görev ecdadımızın bıraktığı manevi mirası yaşatmak ve bayrağı daha ileri taşımaktır. Kurtuluşun yolu Allah'ın ipine sımsıkı sarılmak ve Resulünün örnekliğinde bir hayat sürmektir" dedi.

Karşılıklı soru-cevapların ve kura çekilişi sonucu öğrencilere verilen ödüllerin sonrasında program çiğ köfte ikramının ardından sona erdi.