23.09.2022

Hafızlık Kur'an Kurslarımızdan Büyük Bir Başarı Daha

İlçe Müftülüğümüz tarafından Ağustos ayında gerçekleştirilen ve 79 hafızımızın belge aldığı icazet programından sonra hafızlık Kur'an kurslarımız hız kesmeden hafız yetiştirmeye devam ediyor.

İlçemiz Müftülüğüne bağlı Merkez Erkek Yatılı Kur'an Kursu ve Dürdane Önal Yatılı Kız Kur'an Kursunda hafızlığını tamamlayarak Diyanet İşleri Başkanlığınca yapılan 2022 yılı 3. dönem hafızlık tespit sınavında başarılı olan Samet Kır, Samet Can Tozlu, Havva Koyuncuoğlu, Sefa Merve Kızılsekili ve Rümeysa Caniş için program düzenlendi.

Sultan Ahmet Aydın Gençlik Merkezinde düzenlenen programa İlçe Müftüsü Mustafa Kızmaz, Müftülük Şube Müdürü Oktay Bingöl, Kur'an Kursları Dernek Başkanı Hasan Özokudan, Kur'an kursu öğretici ve öğrencileri katıldılar.

Program, kahvaltı ikramının ardından belge takdimi ile sona erdi.