10.06.2022

ÇEVREME DUYARLIYIM, DEĞERLERİME SAHİP ÇIKIYORUM PROJESİ

Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi Kültür Şenliği Yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi kapsamında İlçe Müftülüğümüzün ev sahipliğinde Karakoyun Camii bahçesinde gençlik şöleni düzenlendi.

İlçe Kaymakamı Resul Özdemir, İlçe Müftüsü Mustafa Kızmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Tunç, Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, CHP İlçe Başkanı Şahali Kara'nın yanısıra ilçe protokol üyeleri, paydaş kurum görevlileri, din görevlileri ve öğrenci velilerinin katıldığı programda konuşan İlçe Müftüsü Mustafa Kızmaz, "Diyanet İşleri Başkanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında yapılan protokol ile ülke genelinde 48 ilde pilot uygulama olarak başlatılan proje kapsamında Sultan Ahmet Aydın Gençlik Merkezimizde her hafta yaklaşık 30 öğrencimizle bir araya gelerek değerler eğitimi adı altında bir dizi faaliyetler gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin milli, manevi, ahlaki ve kültürel değerlerine sahip çıkan, bilime meraklı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla yürüttüğümüz projenin sonuna geldik. Projeye katılan öğrencilerimize ve ailelerine, projede emeği geçen Koordinatörlerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Öğrenciler şenlikte ok atma, halat çekme, matrak, voleybol, akıl ve zeka oyunları, dikkat ve beceri oyunları oynayarak eğlenceli zaman geçirdiler.

Yaklaşık 300 kişinin katıldığı program yemek ikramının ve cemaatle kılınan öğle namazının ardından sona erdi.