15.05.2024

MAYIS AYI MUTAT PERSONEL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Mayıs Ayı Mutat Personel Toplantısı Gerçekleştirildi
İlçe Müftülüğümüzde görev yapan İmam-hatip, Müezzin-kayyım ve Kur'an kursu öğreticilerinin katılımıyla Mayıs ayı mutat personel toplantısı gerçekleştirildi.
15 Mayıs Çarşamba günü Müftülüğümüze bağlı Sultan Ahmet Aydın Gençlik Merkezinde İlçe Müftümüz Mustafa Kızmaz başkanlığında gerçekleşen toplantı, Çomaklı Mahallesi Hacıbekar Camii İmam-hatibi Mustafa Öztepe'nin okuduğu Kur'anı Kerim tilaveti ile başladı. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gönderilen resmi yazıların okunmasının ardından Ramazan ayında müftülüğümüz tarafından yapılan faaliyetlerde ön plana çıkan personele plaket takdim edildi.
Antalya İl Müftülüğü Vaizi Ayhan Köse ve Alanya Müftülüğü Vaizi Fatma Türkben Biterge'nin, Aile Ahlakı Eğitimi üzerine yaptığı sunumun ardından dilek ve temennilerle sona erdi.