05.04.2024

GENÇLİK MERKEZİNDE SON İFTAR PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gençlik Merkezimizde Son İftar Programı Gerçekleştirildi

2024 yılı Ramazan ayının son iftar yemeği İl Müftü Yardımcıları, müftülük personeli ve İlçe koordinatörlerinin katılımıyla gerçekleşti.

4 Nisan Perşembe günü Sultan Ahmet Aydın Gençlik Merkezinde gerçekleşen program öncesinde İlçe Müftümüz Mustafa Kızmaz, İl Müftü Yardımcıları Süleyman Çoban, Talat Özmet ve Ramazan Özgün Türkmen'e merkezi gezdirdi. Koordinatörler tarafından ilçe genelinde yürütülen faaliyetler hakkında kısa kısa bilgiler verildi. Program sonrasında Müftü Kızmaz tarafından Ramazan ayı boyunca müftülüğün düzenlemiş olduğu iftar programlarının yemeğini hazırlayan aşçı Arif Özmen'e hediye takdim edildi.

İftar sonrasında İl Müftü Yardımcıları, Çayırlı Camii ve Kocakuruş Camiinde yatsı namazı öncesinde vaaz ettiler.