03.04.2024

ÖKSÜZVE YETİM ÇOCUKLAR İÇİN İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ

Öksüz ve Yetim Çocuklar İçin İftar Programı Düzenlendi

Korkuteli İlçe Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Korkuteli Şubesi ile Aile ve Dini Rehberlik Bürosu üyeleri tarafından öksüz ve yetim çocuklara yönelik iftar programı düzenlendi.

2 Nisan Salı günü Sultan Ahmet Aydın Gençlik Merkezinde düzenlenen programa İlçe Müftümüz Mustafa Kızmaz, müftülük personeli, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu üyeleri, çok sayıda yetim çocuğumuz ve ailesi katıldı.

Yemek öncesinde masaları ziyaret edip çocuklarla sohbet eden Müftü Kızmaz, katılan davetlilere ve programda emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirtti.

Birlikte yenilen iftar yemeği ve Müftü Kızmaz tarafından yapılan duanın ardından programa katılan tüm çocuklara Özgür Filistin baskılı balon ve 600 TL değerinde alışveriş kartı dağıtıldı.