19.03.2024

EMEKLİ DİN GÖREVLİLERİ İFTARDA BULUŞTU

Emekli Din Görevlileri İftarda Buluştu

Korkuteli İlçe Müftülüğümüz tarafından emekli Din görevlilerine yönelik iftar programı düzenlendi.

İlçe Müftülüğümüze bağlı Sultan Ahmet Aydın Gençlik Merkezinde düzenlenen programda emekli Din görevlileri ile bir araya gelen İlçe Müftümüz Mustafa Kızmaz, programa katılan herkese teşekkür ettikten sonra İlçe Müftülüğünün kapılarının her zaman kendilerine açık olduğunu ifade etti. Emekli Din görevlileri adına konuşan Abdullah Okatan'da, "Emekli olduğumuz kurumun bizi unutmamış olması bizi ziyadesiyle memnun etti. Böylesine güzel ve özel bir programda bizlerin bir araya gelmesine vesile olan Müftümüze teşekkür ediyorum" dedi.

Programa İlçe Müftümüz Mustafa Kızmaz, Şube Müdürü Oktay Bingöl, İlçe Vaizleri Şükrü Öztürk ile İsmail Karaca, Murakıp Hasan Erdoğan ve emekli Din görevlileleri katıldı.

Program, yenilen iftar yemeği, İlçe Vaizi İsmail Karaca'nın yaptığı dua ve cemaatle kılınan akşam namazının ardından sona erdi.