25.03.2024

HAYIR İŞ İNSANLARI İFTAR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ

Hayırsever İş İnsanları İftar Programında Bir Araya Geldi

25 Mart Pazartesi günü Korkuteli İlçe Müftülüğümüz tarafından hayırsever esnafa yönelik iftar programı düzenlendi.

Sultan Ahmet Aydın Gençlik Merkezinde düzenlenen programda Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Korkuteli Şubesinin yaptığı faaliyetlere maddi manevi destekte bulunan hayırsever esnaflar bir araya geldi. İftar sonrası yaptığı konuşmada İlçe Müftümüz Mustafa Kızmaz, "Bizler Müftülük olarak devletimizden ve sizlerden aldığımız güçle faaliyetlerimizi sürdürüyoruz, çevremizde bulunan ihtiyaç sahibi kardeşlerimize el uzatıyoruz. Her birinizin camilerimize, Kur'an kurslarımıza, gençlik merkezimize önemli katkı ve destekleriniz var. Hayır yolunda bize her daim destek olan siz değerli Korkuteli'li hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Rabbim sizlerden razı olsun, kazançlarınıza bereket versin" dedi.

Program, iftar yemeğinin ardından çay ikramı, cemaatle kılınan akşam namazı ve Müftü Kızmaz'ın yaptığı duayla sona erdi.