05.07.2024

KORKUTELİ İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ İLE GENÇLİK VE SPOR İLÇE MÜDÜRÜLÜĞÜ ARASINDA FUTBOL LİGİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Korkuteli İlçe Müftülüğü İle Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Arasında "Futbol Ligi Protokolü" İmzalandı
Korkuteli İlçe Müftülüğünce gerçekleştirilen 2024 Yılı yaz Kur'an kurslarında eğitim gören öğrenciler arasında düzenlenecek olan futbol ligi turnuvasının işbirliği protokolü İlçe Müftümüz Mustafa Kızmaz ile Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ahmet Tunç arasında imzalandı.
Korkuteli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünde gerçekleşen imza törenine İlçe Müftümüz Mustafa Kızmaz, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Tunç, İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Oktay Bingöl, Murakıp Hasan Erdoğan ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü personeli Mehmet Burak Yuluk katıldı.
İmzalanan protokol kapsamında yaz Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilerin müftülük tarafından sunulan din ve değerler eğitimi ile manevi gelişimi sağlanırken, düzenlenecek turnuva sayesinde bedeni gelişimlerine katkı sağlanacak.