20.03.2024

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞIMIZ TARAFINDAN DÜZENLENEN ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARASI ŞİİR OKUMA VE LİSELER ARASI RESİM YAPMA YARIŞMASI İLÇE BAZINDA SONUÇLANDI.

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞIMIZ TARAFINDAN DÜZENLENEN ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARASI ŞİİR OKUMA VE LİSELER ARASI RESİM YAPMA YARIŞMASI  İLÇE BAZINDA SONUÇLANDI.
İlçe Müftüsü ödül töreninde konuşan ilçe Müftümüz Orhan İmamoğlu:
12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabul Edildiği Günü Anma Etkinlikleri" kapsamında Kurtuluş Savaşı'nın amacını ve ruhunu, milletin bağımsızlık istek ve azmini dile getiren İstiklâl Marşı şairimiz Mehmet Akif ERSOY'un dizelerinde hissettiğimiz milli ve manevi ruhu yansıtacak ve yaşatacak şekilde ortaokul öğrencileri arasında "Şiir Okuma" yarışması ile Liselerarası "Resim Yapma" yarışması ile ilgili eserlerin dereceleri 15.03.2024 tarihinde İlçemiz Müftülüğümüzde yapılmıştır  Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize,velilerimize ve paydaş kurumumuz Konyaaltı İlçe Milli Müdürlüğüne teşekkür eder, dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz dedi.
 Dereceye giren öğrencilerimize hediyelerini ve Diyanet Başkanlığımız yayınlarını  veren Müftü İMAMOĞLU çocuklarımıza başarılar diledi.