17.03.2023

15 Temmuz Şehitleri Camii ve Müştemilatı restore edilerek yeniden ibadete açıldı.

Düzenlenen açılış töreninde,İl Müftü Yardımcıları Mustafa Şimşek ve Ali Işık, İlçe Müftümüz Orhan İmamoğlu,Emekli Antalya Müftüsü Osman Artan ve Sivil Toplum kuruluşları,siyasi temsilciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlçe Müftümüz Orhan İmamoğlu Başta Cami görevlileri olmak üzere hayır sahiplerine ve maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür etti.
Programda konuşma yapan Osman Artan "Camileri imar etmek iki şekilde olur. Maddi ve manevi imar. Maddi imar, camiyi yapmak, tamir etmek, diğer ihtiyaçlarını temin etmek ve bunlar için para vermektir. Manevi imar ise, caminin içinde ibadet yapılmasını, orada Kur’an okunmasını, zikir yapılmasını ve cemaatinin çok olmasını sağlamaktır." dedi.
Cami ve Müştemilatı, il Müftü Yardımcısı Mustafa Şimşek'in yaptığı duanın ardından Katılımcılara yemek ikramı yapılarak son buldu