16.07.2021

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde Eller Şehitler İçin Semada

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, Konyaaltı Şehit Polis Muhammet Oğuz Kılınç Camii ve Akdeniz Üniversitesi Camii'nde Din görevlilerimiz tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti ve mevlid-i şerif okunarak şehit ve gazilerimiz anıldı.

Düzenlenen programa İl Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA , İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Murat ULUCAN , Konyaaltı İlçe Müftümüz Orhan İMAMOĞLU , Konyaaltı Kaymakamımız Kamil KÖTEN,  15 Temmuz Şehidi Muhammet Oğuz Kılınç'ın ailesi, Emniyet teşkilatı ve vatandaşlar katıldılar.

Programda katılımcılar İl Müftüsü YALÇINKAYA’nın, FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz 2016’daki hain darbe girişimi sırasında şehit düşen kahramanlarımız, tüm vatan şehitleri ve gazilerimiz için ettiği duaya “Amin.” dediler.