30.05.2024

Konyaaltı Müftülüğü Karabulut 4-6 Yaş Grubu Kur'an kurslarında "Yıl Sonu Kapanış Programı” düzenlendi. Programa İlçe Müftüsü V. Şube Müdürü Mesut KURBANİ katıldı. Kurs  Öğreticileri Kübra KAYGUSUZ, Ayşe YAKALI, Nuray ÇAM, Şerife ÖZEL, Cami İmamı Muharrem POLAT, Müezzin Fatih YÜKSEL programda hazır bulundular.
 2023-2024 eğitim-öğretim yılı 4-6 Yaş Kur'an Kursları kapanış programı yoğun bir katılımla yapıldı. Yıl boyunca kurslarda eğitim gören minikler, yıl sonu etkinliğinde Kur’an okuyup şiirler seslendirdi.
Çocukların coşkusuna ortak olan İlçe Müftüsü V. Şube Müdürü Mesut KURBANİ "4-6 yaş kurslarımızda 4 yaşından itibaren çocuklarımızı eğitmeye başlıyoruz. Milli ve manevi değerlerimizle ne kadar çok çocuğumuzu eğitirsek geleceğimizin de bir o kadar güçlü olacağının farkındayız. Çünkü bu çocuklarımızla on yılllar sonrasının toplumunu inşa ediyoruz. Bu uğurda çalışan hocalarımızı, gayret gösteren velilerimizi ve yavrularımızı tebrik ediyorum." dedi.
Filistinli kardeşlerimizin de unutulmadığı programda sahne gösterisi palyaço, pasta kesimi, çeşitli etkinlikler ve ikramla sona erdi.