02.12.2022

KUR'AN KURSU ve GENÇLİK MERKEZİ AÇILIŞI

Muratpaşa’da yapımı tamamlanan Kur’an Kursu ve Gençlik Merkezi dualarla açıldı.
Muratpaşa İlçesinde yapımı tamamlanan Abdullah Tokuç Kur’an Kursu ve Gençlik Merkezi’nin açılışı Kepez İlçe Müftümüzün yaptığı duanın ardından gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen açılış törenine Muratpaşa Kaymakamı Dr. Orhan Burhan, İl Müftüsü Vekili Selim Yazıcı, İl Müftü Yardımcısı Şeyda Emine Yılmaz, Muratpaşa İlçe Müftüsü İshak Göksel, Kepez İlçe Müftüsü Mehmet Ersöz ve davetliler katıldılar.
Kur’an Tilaveti ile başlayan programın açış konuşmasını yapan Muratpaşa İlçe Müftüsü Göksel, açılışı gerçekleşen Kur’an Kursu ve Gençlik Merkezinin yapımında emeği geçen hayırseverlere teşekkür etti.
Ardından selamlama konuşması için kürsüye gelen İl Müftüsü Vekili Yazıcı ise, “"Bugün çok önemli bir müessesenin açılışını yapıyoruz. Muratpaşa ilçemiz için bir eğitim yuvası olacak bu güzel müessese tüm çocuklarımıza ve gençlerimize hayırlı olsun. Bu binanın yapımında emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum." dedi.