27.11.2020

CAMİ-OKUL ELELE

Eğitim Camiâmızın duayenlerine Vefa Programı
24 Kasım Öğretmenler günü ve haftası vesilesiyle Mustafa Koç Camii ile okullarımızın ortaklaşa tertip ettiği Şehit olmuş ve ahirete irtihal etmiş öğretici ve öğretmenlerimiz ile bir hafta önce vefat eden Sütçüler Anadolu İ.H.L.Fizik öğretmeni Nuray OYACI hanımefendinin ruhlarına ithafen okunan Mustafa Koç Camiinden 8, okulumuzdan 5 adet Kur'an-ı Kerim hatmi ile toplam 13 hatim okundu. Cuma namazı öncesi Mevlid-i Şerif, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve Kepez İlçe Müftümüz Metin ARCAKLIOĞLU'nun sohbet ve yaptığı dûa programına, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai VURAL, Öğretmenler, Cami Görevlileri, Okul Müdürleri, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Öğrenci ve Vatandaşlar katıldı. Kepez İlçe Müftümüz tarafından Diyanet camiası ve Personelimiz adına hazır bulunan Öğretmenlerimize çiçek takdim edildi. Pandemi nedeniyle alınan Hıfzıssıhha kuralları çerçevesinde Maske, ateş ölçümü ve fiziksel mesafe kurallarına riayet edilerek gerçekleşen programa Âmine Hatun Kız İ.H.L., Metin Çiviler Anadolu Lisesi, Nebi Güney İ.H.O., İsmet İnönü M.T.A., Sütçüler Anadolu İ.H.L., TOBB Fen Lisesi ve özel Envar Fen Lisesiöğretmen ve öğrencileri katıldılar.