28.11.2018

KEPEZ'DE MEVLİD-İ NEBİ

2018 Mevlid-i Nebi haftası münasebetiyle yapılan programlardan biri de Varsak Menderes Camiinde icra edildi. 24.11.2018 Cumartesi günü yatsı namazını müteakip icra edilen programa H. Mehmet Gebizli Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Kemal ÖNDER, İl Müftü Yardımcısı Osman DEMİREL, İl Müftü Yardımcısı ve Kepez İlçe Müftü Vekili Mustafa ŞİMŞEK, Kepez Müftülüğü Şube Müdürü İlyas AKBABA, Varsak Karşıyaka İlkokulu, Varsak Ortaokulu ve İmam-Hatip Ortaokulu, Hacı Ekrem Şerife Anadolu İ.H.L., Antalya Anadolu İ.H.L. ve İlahiyat Fakultesi Öğretmen ve Öğrencileri ile mahalle sakinleri katıldılar. Şube Müdürü İlyas AKBABA'nın kıldırdığı yatsı namazından sonra Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Kemel ÖNDER Kur'an ziyafeti ile gönülleri fethetti. Ardından İmam-Hatip öğrencileri ilahiler okudu. İl Müftü Yardımcısı Osman DEMİREL'in Mevlid-i Nebi hakkındaki konuşmasının ardından İl Müftü Yardımcısı ve Kepez İlçe Müftü Vekili Mustafa ŞİMŞEK dua etti. Öğrencilere ve cemaate hediyeler ve ikramlar yapılarak program sona erdi.