06.05.2024

İlçe Müftüsü Mehmet ERSÖZ, Müftü Kemal Uçkun 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencilerine yönelik düzenlenen yıl sonu programına katıldı.

Erdem Bayazıt Kültür Merkezinde düzenlenen programa İlçe Müftüsü Mehmet ERSÖZ, Şube Müdürü Mustafa POLAT, ADRB Vaizi Melike TAŞ, Kur'an Kursu Öğreticileri, öğrenciler ve velileri ile çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Programın açış konuşmasını yapan Müftü ERSÖZ, "Eğitim öğretim hayatına besmele ile başlayıp, bir yıl boyunca azimle, Allah'ın kelamını, milli ve manevi değerlerimizi öğrenmeye gayret eden göz aydınlığı yavrularımızı tebrik ediyor, Hocalarına ve ailelerine destekleri sebebiyle teşekkür ediyorum. Rabbimiz, evlatlarımızı vatanımıza, milletimize ve ailelerine hayırlı birer evlat eylesin." Dedi.

Program, öğrencilerin sunduğu çeşitli gösterilerin ardından sona erdi.