06.04.2024

Kadir Gecesi Kepez'de Binlerce Vatandaşın Katılımıyla Büyük Bir Coşkuyla İdrak Edildi.

Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan on bir ayın sultanı Ramazan ayının içerisinde bulunan, bin aydan daha hayırlı, bir ömre bedel olduğu müjdelenen, Kur'anı Kerim'in nazil olduğu mübarek Kadir Gecesi, Hacı Ali Uyaroğlu Camii'ni doldurup taşan binlerce Antalyalı'nın katılımıyla dualarla idrak edildi.

Uzman Vaiz Mücahit DEMİREL'in gecenin anlam ve önemiyle ilgili yaptığı vaazın ardından, Hacı Ali Uyaroğlu Camiini ve bahçesini dolduran kadın erkek, genç yaşlı çok sayıda vatandaşla yatsı namazı ve teravih namazı eda edildi.

Kepez İlçe Müftülüğünün güzide hafızları, okudukları Kur'anı Kerim, Mevlid-i Şerif, ilahi ve kasidelerle cemaati mest etti.

İlçe Müftüsü Mehmet ERSÖZ'ün gecenin sonunda Kadir gecesi dolayısıyla, "Ya Rabbi! Mübarek ramazan ayı ve Kadir gecesi hürmetine yapmış olduğumuz ibadetleri, hayır ve hasenatı kabul eyle. Vefat etmiş geçmişlerimize rahmet, hastalarımıza şifalar ihsan eyle. Bizlere bu dünyada da ahirette de iyilikler güzellikler ihsan eyle. Ya Rabbi! Vatanımızın bağımsızlığı ve bütünlüğü, aziz milletimizin birlik ve beraberliği için canını feda eden şehitlerimize rahmet eyle. Gazilerimize acil şifalar ihsan eyle. Bu gece sana el açan bütün kullarının hayırlı dileklerini kabul eyle.
Ya Rabbi! Peygamberimiz (s.a.v)'in duasıyla, Allah'ım sen affedicisin, affetmeyi seversin, bizleride affeyle, bizleride affeyle, bizleride affeyle" niyazıyla yaptığı duaya "Amin" nidalarıyla tüm eller semaya açıldı.