24.03.2024

Kepez'de 523 Yetim ve Ailesi İftar Sofrasında Buluştu

Yetimler ve Aileleri İftar Sofrasında Buluştu.

Kepez İlçe Müftülüğü Yetim Koordinatörlüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Kepez Şubesi tarafından Mimar Sinan Kongre Merkezinde, yetim çocuklar ve ailelerine yönelik düzenlenen iftar programına Antalya MV. Mustafa KÖSE Bey'in eşi Ünzile KÖSE Hanım, İl Müftü Yardımcısı Şeyda Emine YILMAZ, Kepez İlçe Müftüsü Mehmet ERSÖZ, Din Görevlileri, çok sayıda yetim ve ailesi katılım sağladı.

Müftü ERSÖZ'ün "Allah'ım senin rızan için oruç tuttuk, sana inandık, sana güvendik, senin verdiğin rızıklarla orucumuzu açtık. Hamdolsun verdiğin nimetlere, sağlık sıhhat ve afiyete. Allah'ım mübarek Ramazan ayı hürmetine oruçlarımızı ve ibadetlerimizi kabul eyle, hatalarımızı ve günahlarımızı affeyle" diyerek yaptığı duaya yetimler, aileleri ve misafirler hep birlikte "Amin" dedi.