08.03.2024

Turgut Reis Kur'an Kursu Minik Kelebekler Sınıfında Kur'an'a geçme töreni yapıldı.

Turgut Reis Kur'an Kursu Minik Kelebekler Sınıfında Kur'an'a Geçme Töreni yapıldı.

İlçe Müftüsü Mehmet ERSÖZ, Uzman Vaiz Mücahit DEMİREL, Kur'an Kursu Öğreticileri, Dernek Başkanı Hüseyin ŞAY ve öğrenci velilerinin katılımıyla gerçekleşen tören, İşaret diliyle İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.  İstiklal Marşının okunmasının ardından, Turgut Reis Kur'an Kursu Öğrencisi Sara Darwish Rahman Suresini tilavet etti. Minikler yıl boyunca öğrendiği dua ve sureleri okudu.

Müftü ERSÖZ minik öğrencilere belgelerini takdim ederek, başarıları ve gayretleri sebebiyle öğrencileri, ailelerini ve hocalarını tebrik etti.

Program öğrencilere Turgut Reis Camii Müezzin Kayımı Tevfik Yaşar ve Kur'an Kursu Öğreticisi Emine Çelebi'nin verdiği hediyelerin ardından, velilerin okumuş olduğu hatimler için bir öğrencinin yaptığı dua ile sona erdi.