26.02.2024

Berat Kandili Kepez'de Dualarla Kutlandı

Ramazan-ı Şerif'in habercisi, af ve mağfiret gecesi Berat Kandili, Kepez Süleymaniye Camii'ni dolduran kadın-erkek, genç-yaşlı vatandaşların katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlandı.

Program yatsı namazından önce Uzman Vaiz Mücahit DEMİREL'in gecenin anlam ve önemiyle ilgili yaptığı vaazla başladı.
Camiyi dolduran vatandaşlarla yatsı namazının kılınmasının ardından Kepez İlçe Müftülüğü'nün birbirinden değerli hafızlarının okudukları Kur'anı Kerim, Mevlid-i Şerif, ilahi ve kasideler Süleymaniye Camii'nin kubbelerinde yankılandı.

İlçe Müftüsü Mehmet ERSÖZ'ün gecenin sonunda Berat gecesi dolayısıyla, okunan hatimler, Şehitlerimiz, Gazilerimiz, vefat etmiş geçmişlerimiz, hastalarımız ve cemaatin hayırlı dilekleri için yaptığı duaya "Amin" nidalarıyla tüm eller semaya açıldı. Müftü ERSÖZ, duanın ardından cemaatle tebrikleşerek hasibihal etti.