10.01.2024

Baba Okulu Seminerleri Başladı

Antalya İl Müftülüğü ile Kepez İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından düzenlenen, baba ve baba adayı Müftülüğümüz personeline yönelik "Baba Okulu Seminerleri" İlçe Müftüsü Mehmet ERSÖZ'ün "Çocuğun Gelişiminde Babanın Rolü" sunumuyla başladı.

Konuşmasına "Oğlan babadan öğrenir meclis gezmeyi, kız anadan öğrenir sofra düzmeyi" atasözüyle başlayan Müftü ERSÖZ, evlatlarımızın dinimizi, ahlaki değerlerimizi, şefkat ve merhameti etkin bir babadan, dertli bir babadan, evlatlarını düşünen bir babadan öğreneceğine değindi.

Gruplar halinde baba ve baba adayı tüm personele verilecek seminerlerin ilki, Antalya İl Müftülüğü vaizleri Saffet SEVİM, Bilal ARTUÇ ve Ayhan KÖSE'nin sunumlarının ardından sona erdi.