15.03.2022

KOMPOZİSYON VE ŞİİR YARIŞMASI

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi" etkinlikleri kapsamında devletin bekası, milletin huzuru için iman dolu göğüsleriyle Çanakkale'yi geçilmez kılan,  Anadolu'daki  Milli  Mücadele'nin  meşalesini  ateşleyen  şehitlerimizin  kutlu  mücadelesini  diri tutmak amacıyla ülke genelinde Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen yarışma kapsamında kepez ilçe müftülüğümüzün düzenlediği şiir yarışması sonuçlanmıştır.

Lise Düzeyinde;

Birinci : Karatay Anadolu Lİsesi: Fatma Sevinç EZGİ

İkinci   : Hacı Dudu Mehmet Gebizli Kız Anadolu İHL : Büşra İLMEN

Üçüncü: Şehit Muhiddin Talha Çalışkan Anadolu Lisesi:  Atike İrem DEMİREL

kazanmıştır.

12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabul Edildiği Gün ve Mehmet Âkif ERSOY'u  Anma  Günü"  etkinlikleri  kapsamında  Kurtuluş  Savaşı'nın  amacını  ve  ruhunu,  milletin bağımsızlık istek ve azmini dile getiren İstiklâl Şairimiz'in dizelerinde hissettiğimiz milli ve manevi ruhu yansıtacak ve yaşatacak genç nesillere ulaşmak amacıyla, Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen ortaokul öğrencileri arasında  Kepez İlçe Müftülüğümüzün düzenlediği kompozisyon yarışması sonuçlanmıştır.

Birinci: Hacı Çetin Babüroğlu Ortaokulu: Aysima GÜRSOY

İkinci: Mustafa Adıyaman Ortaokulu : Selim AKIN

Üçüncü: Mustafa Adıyaman Ortaokulu: Ayşe Nil AKBAY

Kazanmışıtır.

Katılım sağlayan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.