05.07.2024

2024 Yılı Yaz Kur'an Kursları Açılış Programı gerçekleştirildi.

2024 Yılı Yaz Kur'an Kurslarının 1 Temmuz'da başlaması dolayısıyla, İlçe Müftüsü Mehmet ERSÖZ, Uzman Vaiz Mücahit DEMİREL, Şube Müdürü Mustafa POLAT, Şube Müdürü Muhammet Necati BERBEROĞLU, Şef Ahmet Tahir İMAMOĞLU, Cami ve Kur'an Kursu Görevlileri, öğrenciler ve velilerin katılımıyla Yaz Kur'an Kursları Açılış Programı gerçekleştirildi.

Kepez Süleymaniye Camiinde gerçekleştirilen program, Yaz Kursu öğrencilerinden birinin Kur'anı Kerim tilavetiyle başlayıp İlçe Müftüsü Mehmet ERSÖZ'ün açış ve selamlama konuşmasıyla devam etti.

Müftü ERSÖZ, konuşmasında Yaz Kurslarının önemine değinerek, "Yaz tatilini değerlendirmek üzere en güzel ve en doğru yerdesiniz. Profesyonel hocalarımızın rehberliğinde, Kur'anı Kerimi, Peygamberimizin hayatını, iman ve ibadet esaslarını, değerlerimizi, anne babamıza itaat etmeyi, büyüklerimize saygılı olmayı öğreneceğiz. Biz nasıl ki bu mirası büyüklerimizden devraldıysak, istikbalimiz olan siz kıymetli evlatlarımıza inşallah en güzel şekilde devredeceğiz" diyerek, Yaz Kur'an Kurslarında eğitim alacak tüm öğrencilere başarılar, Cami ve Kur'an Kurslarında azim ve gayretle görev yapacak olan tüm öğreticilere de kolaylıklar diledi.

Program Müftü ERSÖZ'ün konuşmasının ardından, Uzman Vaiz Mücahit DEMİREL'in yaptığı dua ile sona erdi.