28.05.2024

2024 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlama Etkinlikleri Kapsamında Ezanı Güzel Okuma Yarışması Yapıldı.

2024 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlama Etkinlikleri kapsamında, "Ezanı Güzel Okuma Yarışması" İlçe Müftüsü Mehmet ERSÖZ'ün komisyon başkanlığında, Uzman Vaiz Mücahit DEMİREL, Şube Müdürü Mustafa POLAT ve yarışmacıların katılımıyla Kepez İlçe Müftülüğünde gerçekleştirildi.

Yarışmada Baraj Camii V. İmam Hatibi Onur ÜNLÜ birinci olurken, Konyalılar Camii Müezzin Kayyımı Mahmut ALTAŞ ikinci oldu.

Müftü ERSÖZ, katılımları dolayısıyla yarışmacıları tebrik ederek, il aşamasına gidecek olan Onur ÜNLÜ'ye başarılar diledi.