Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

"Baba Okulu Seminerleri" tamamlandı. Antalya İl Müftülüğü ile Kepez İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından düzenlenen, baba ve baba adayı Müftülüğümüz personeline yönelik "Baba Okulu Seminerleri" tamamlandı.
Detay

Antalya İl Müftülüğü ile Kepez İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından düzenlenen, baba ve baba adayı Müftülüğümüz personeline yönelik "Baba Okulu Seminerleri" başladı.
Detay

Erdem Beyazıt Kültür Merkezinde Dünya Kadınlar günü münasebetiyle Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Şeyda ÖZTÜRK tarafından " Sufi Düşüncede Kadın" konulu konferans programı düzenlendi.
Detay

İlçe Müftüsü Metin ARCAKLIOĞLU, Kur'an Kursu Öğreticileriyle yapılan aylık mutat toplantıda ADRB koordinatörü Esma BAYER'e Kepez Aile ve Dini Rehberlik Bürosu olarak yapılan gayretli ve başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi verdi.
Detay

KEPEZ ADRB TARAFINDAN HAZIRLANAN PROJEMİZİN AÇILIŞINDA Doc.Dr. YASİN PİŞGİN “KENDİMİZİ GELİŞTİRMNİN ÖNEMİ VE AİLEMİZ ÜZERİNDEKİ ETKİSİ” KONULU KONFERANS VERDİ...
Detay

KEPEZ ADRB TARAFINDAN HAZIRLANAN “KENDİMİ GELİŞTİRİYORUM ÇÜNKÜ MESLEĞİMİ SEVİYORUM “PROJESİNİN AÇILIŞ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ