01.03.2023

DEPREMDEN ETKİLENEN VATANDAŞLARA ZİYARET

Kemer İlçe Müftülüğü Din Görevlileri olarak Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve İlçemizde misafir olarak gelen Kardeşlerimize geçmiş olsun ve manevi destek ziyaretlerimiz devam ediyor.

İlçe Müftümüz Recep BALABAN başkanlığında Vaizler, Kur'an Kursu Öğreticileri Din Görevlileri tarafından yapılan ziyaretlerde, devletin depremden etkilenen vatandaşlarımızın yanında olduğu, millet olarak yaralarımızı birlik ve beraberlik içerisinde sarabileceğimiz vurgulanarak,  ihtiyaçları sorulmakta,  personelimizin ve hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla kardeşlerimizin talep ettikleri ihtiyaçlarını karşılamakta azami derecede gayret gösterilmekte, ayrıca manevi rehberlik hizmetleride sunulmatadır.

Bu vesileyle tekrar depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, milletimize başsağlığı diliyoruz.