24.10.2022

Kemer İlçe Müftülüğüne Bağlı Kemer Merkez Cami, Göynük Eyüp Sultan Camii, Kuzdere Mahalle Camii ve Çamyuva Böğürtlenözü Camii' nde Hafta Sonu Kur'an Öğretimi Programı Düzenleniyor.

Kemer İlçe Müftülüğüne Bağlı Kemer Merkez Cami, Göynük Eyüp Sultan Camii, Kuzdere Mahalle Camii ve Çamyuva Böğürtlenözü Camii' nde  İlkokul ve Ortaokul öğrencilerimize yönelik "Camilerde Hafta Sonu Kur'an Öğretimi "Programları uygulanmaktadır. Programlar, Cami Görevlilerimiz tarafından C.tesi 2 ve Pazar 2 olmak üzere haftada 4 saat uygulanmakta olup,  "Kur'an Öğretimi Programlarında çocuklarımız hem Kur'an-ı Kerim'i okumayı hem de dini ve ahlaki  bilgilerini arttırmaktadırlar. Programın sonunda çocuklarımız, sosyal ve sportif faaliyetlerle de zamanlarını değerlendirmektedirler. Kemer Müftümüz Recep BALABAN; adı geçen mahallelerdeki öğrencilerimizi " Hafta Sonu Kur'an Öğretimi" Programlarına katılmaya davet ediyoruz dedi.