31.08.2022

Kemer İlçe Müftülüğü ve Kemer Gençlik Spor Müdürlüğü işbirliğiyle Yaz Kur'an Kurslarımız Arasında Düzenlemiş Olduğumuz Futbol Turnuvasında Şampiyon Kemer Merkez Camii Öğrencileri Oldu.

Kemer İlçe Müftülüğü ve Kemer Gençlik Spor Müdürlüğü işbirliğiyle Yaz Kur'an Kurslarımız arasında düzenlemiş olduğumuz Futbol Turnuvasında Şampiyon Kemer Merkez Camii Öğrencileri oldu. 2. Kuzdere Camii 3. Arslanbucak Mah. Minta Camii oldu. Dereceye giren Öğrencilerimizin kupalarını İlçe Müftüsü Recep BALABAN, Gençlik ve Spor Müdürlüğünde Görevli Antrenör Erman BUYRUK, Beden Eğitimi Öğretmenleri Melih BİLDİŞ ve Tayfun YAZ verdi. Dereceye giren Öğrencilerimizi ve Din Görevlilerimizi tebrik ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.