05.11.2020

Mevlid-i Nebi Haftasında Şiir, Kompozisyon Yazma ve Resim Yapma Yarışmaları Düzenlendi.

2020 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle, Kemer Müftülüğümüzce, Yatılı Kur'an Kursu öğrencileri arasında "Peygamberimiz (s.a.v.) ve Çocuk " konulu şiir ve kompozisyon yazma, 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursları arasında da yine "Peygamberimiz (s.a.v.) ve Çocuk" temalı resim yapma yarışması düzenlendi. Yarışmalarda şiir yazma dalında Merkez Erkek Yatılı Hafızlık Kur'an Kursu öğrencilerinden Bedirhan TAŞÇI, kompozisyon yazma dalında, Mustafa Enis TURGAY 1. (Birinci) olurken, 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursları arasında yağılan "Peygamberimiz (s.a.v.) ve Çocuk" temalı resim yapma yarışmasında da Aslanbucak Kur'an Kursundan Mustafa BOZKURT 1. (Birinci) oldu. Yarışmalarda 1. olan öğrencileri Kemer Müftümüz Recep BALABAN tebrik ederek, ödüllerini verdi.