02.11.2020

KEMER MÜFTÜLÜĞÜNCE MEVLİD KANDİLİ PROGRAMI DÜZENLENDİ

28 Ekim 2020 Çarşamba gününü Perşembe gününe bağlayan gece Mevlid Kandii olması münasebetiyle, Kemer Müftülüğünce, Kemer Merkez Camii'nde akşam namazından sonra Mevlid Kandili Programı düzenlendi.Program; 18:45'te sela verilmesinin ardından Kur'an Tilaveti ile başladı. Okunan tevhit ve veladet bahrinden sonra Kemer Erkek Hafızlık Kur'an Kursu öğrencilerinin okuduğu ilahilerle devam etti. Akabinde Kemer Müftüsü Recep BALABAN, "Peygamberimiz (s.a.v.( ve Çocuk" konulu sohbetini gerçekleştirdi. Kılınan yatsı namazından sonra Mülk suresi okunup, başta Sevgili Peygamberimiz (s.a.v.) olmak üzere tüm Peygamber ve Şehitlerimizin ayrıca; vefat etmiş olan hayırsever vatandaşlarımızın ruhuna okunan hatimlerin duası ve Mevlid duası Kemer Müftümüz Recep BALABAN tarafından yapılarak, program sona erdi.