02.10.2020

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Kaymakamlık, Milli Eğitim, Gençlik Hizmetleri ve Spor Md.'lüğü İlçe Müftülüğümüzce Ziyaret Edildi.

Kemer Müftülüğümüzce, 1-7 Ekim tarihlerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftası olması münasebetiyle, 1 Ekim 2020 tarihinde, İlçe Müftümüz Recep BALABAN'ın başkanlığındaki kutlama ekibince, başta Kemer Kaymakamlığı olmak üzere Kamu Kurum ve Kuruluşlarına ziyarette bulunuldu. İlk önce Kemer Kaymakamlık Makamı ziyaret edildi. İlçe Müftümüz, Sayın BALABAN, hafta dolayısıyla yapılacak faaliyetler hakkında Kemer Kaymakamımız Murtaza DAYANÇ'ı bilgilendirdi. Kaymakamımız, Murtaza DAYANÇ, tüm Din Görevlilerinin haftasını kutlayarak Camilerde maske, mesafe ve hijyen kurallarına titizlikle uyulması gerektiği konusunda tavsiyelerde bulundu. Akabinde Müftülük kutlama komitesi, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğünü ve Kemer Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek, yapılacak etkinlikler hakkında istişarelerde bulundu.