05.06.2020

Kemer'de Cuma Namazı Koronavirüs Nedeniyle Otogar Yanı Kapalı Pazaryeri, PTT arkası P.tesi Pazaryeri ve Kemer Kaymakamlığı ve İlçe Müftülüğümüzün Belirlediği 24 Caminin Avlusunda Kılındı

5 Haziran 2020 Cuma günü Cuma namazı, Koronavirüs nedeniyle, Kemer Kaymakamlığı ve İlçe Müftülüğünün belirlediği 24 Cami avlusu ile Otogar yanı Kapalı Pazaryeri ve PTT arkası P.tesi Pazaryerinde kılındı. Vatandaşlarımız evlerinde ve iş yerlerinde abdestlerini alarak, maskelerini takarak, evlerinden seccadelerini yanlarında getirerek, Müftülüğün belirlediği sosyal mesafeye dikkat ederek Cuma Namazını eda ettiler. Kemer Müftümüz Recep BALABAN Cuma namazını Otogar yanı Kapalı Pazar yerinde eda etti. Namaz öncesi vatandaşlarımızı hijjen konusunda dikkatli olmamızı, maskesiz kalabalık yerlere girmememiz gerektiğini el, yüz temizliğine ve sosyal mesafeye dikkat etmemiz gerektiği konusunda uyardı.