01.06.2020

Kemer Müftülüğü ve TDV Kemer Şubesince 2,5 Ay Sonra Tekrar Cuma Namazına Başlanması Nedeniyle Şükür Kurbanı Kesildi.

Kemer Müftülüğü ve TDV Kemer Şubesince koronavirüs nedeniyle 2,5 ay ara verilen Cuma Namazının tekrar kılınmaya başlanması münasebetiyle 29 Mayıs 2020 Cuma günü şükür kurbanı kesildi. Kemer Müftüsü Recep BALABAN: İki buçuk aydır hasret kaldığımız Cuma Namazını tekrar kılmayı nasip eden Allah'ımıza sonsuz hamdü senalar olsun dedi. Bütün İl ve İlçelerimizle Diyanet İşleri Başkanlığımızda olduğu gibi Kemer İlçemizde de şükür kurbanı kesildiğini ifade ederek, Koronavirüsten bir an evvel kurtulmamız temennisinde bulundu. Koronavirüsle mücadele konusunda mutlaka maske kullanmamız gerektiğini, temizliğe, hijjene ve sosyal mesafeye dikkat etmemizin şart olduğunu söyledi. Kemer İlçe Müftümüz, kesilen şükür kurbanının duasını yaptı ve ardından kesilen kurbanın eti ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.