04.05.2020

Kemer Müftülüğü Personeli Vefa Sosyal Destek Grubunda Hizmet Etmeye Devam Ediyor.

Kemer Müftülüğümüzde görevli İmam Hatip ve M. Kayyımlarımız hem Vefa Sosyal Destek Grubunda hizmet etmeye devam ediyor, hemde görevli bulundukları mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyorlar. Beldibi Mahallesi imam Hatiplerinden H. İbrahim GÖZEL ve Aslanbucak Mahallesi İmam Hatiplerinden İsa POLAT Vefa Sosyal Destek Grubunda görevli olup, sokağa çıkma yasağı bulunan vatandaşlarımızın maaşlarını çekip kendilerine ulaştırıyorlar.Ayrıca görevli bulundukları mahallelerinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yardımına koşuyorlar. Kemer Müftülüğü bunun yanısıra vatandaşlarımıza maske dağıtımı da gerçekleştiriyor. Kemer Müftümüz Recep BALABAN; İhtiyaç sahibi ailelerimize tüm personelimizle ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda yardımcı olmaya hazır olduklarını bildirdi.