08.04.2020

Kemer Müftülüğü Personeli Evinden Çıkamayan Vatandaşlarımıza İhtiyaçlarını Karşılamada Yardımcı Oluyorlar

Kemer Müftülüğünde görevli İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlarımız ve TDV gönüllülerimiz, Koronavirüs nedeniyle ve rahatsızlıkları dolayısıyla, sokağa çıkamayan vatandaşlarımıza yardımcı oluyorlar. Vefa Sosyal Destek Grubunda gönüllü olarak yer alan din görevlilerimiz, koronavirüs nedeniyle sokağa çıkamayan ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımıza hem maaşlarını çekmede hemde diğer ihtiyaçlarını gidermede yardımcı olmaya çalışıyorlar. Kuzdere Kız Kur'an Kursu da mahalli imkanlarla hazırlamış oldukları 6 adet gıda kolisini TDV adına sosyal mesafa gözetilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırdılar.