17.03.2020

Kemer Müftülüğünce, İyilik Haftası Nedeniyle, Hayırsever Vatandaşlarımıza Plaket Verildi.

İyilik Haftası nedeniyle, Kemer Müftülük Sitesinin ve Halil KALE Camii'nin yapımında nakdi ve ayni yardımlarda bulunan hayırsever iş adamı Halil KALE'yi evinde, yine Kemer Müftülük Sitesinin yapımına ayni yardım sağlayan, ayrıca Kemer Müftülüğümüzün düzenlemiş olduğu "İdlib'e Bir Tır Un " kampanyasının nakliye işlemlerini gerçekleştiren ve "Bir Tır Un" un  İdlib'li kardeşlerimize ulaşmasını sağlayan iş adamı Ergun GÖĞERCİN' de iş yerinde, Kemer Müftümüz ve Müftülük personelince ziyaret edilerek plaket takdimi yapıldı. Her iki hayırseverimize de Kemer Müftümüz Recep BALABAN, teşekkür ederek, sağlıklı, sıhhatli ömürler dileyerek, bol kazançlar temennisinde bulundu.