08.10.2019

KEMER İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNCE CAMİLER CE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI MÜNASEBTİYLE TASAVVUF MUSİKİSİ KONSERİ VE SEMAZEN GÖSTERİSİ DÜZENLENDİ.

Kemer Müftülüğü Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, 5 Ekim  2019 C. tesi günü akşam, Kemer Cumhuriyet Meydanında, Tasavvuf Musikisi Konseri ve Semazen Gösterisi düzenledi. Programa, Kemer Kaymakamı Murtaza DAYANÇ, Kemer Belediye Başkanı Necati TOPALOĞLU, Daire Amirleri,Kemer Şoförler Odası Başkanı Mustafa TIRAŞ ve vatandaşlar katıldı. Program; Saygı duruşu, İstiklâl Marşı ve Kur'anı-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Kemer İlçe Müftüsü Recep BALABAN açılış konuşması yaptı. İlçe Müftüsü BALABAN; konuşmasında, Camilerin maddi ve manevi imarına değinip, din konusunda toplumu aydınlatma görevi yapan, din görevlilerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Program, İl Müftülüğü Tasavvuf Musikisi Korosunun ilahi konseri ve Semazen Gösterisiyle devam edip, Koro yöneticisi Tahir ÇETİN'e çiçek takdimiyle sona erdi. Program sonunda vatandaşlarımıza ve turistlere aşure ikramı yapıldı.

Hafta dolayısıyla, esnafın yanısıra, kamu kurum ve kuruluşları ziyaret edilip, Din görevlileri ve eşlerinin katılımıyla piknik düzenlendi. Ayrıca; 6 Ekim 2019 Pazar günü tüm camilerimizde fidan dikimi gerçekleştirildi.