08.01.2019

Saklıkent'ten SARIKAMIŞ'a Programına Kemer Gençlik Koordinatörlüğünce 30 Gençle Katılım Sağlanarak Şehitlerimiz Saygıyla Anıldı

Sarıkamış Harekâtı'nın 104'üncü yılı dolayısıyla 1. Dünya Savaşı sırasında şehit düşen askerlerimizi anmak için Konyaaltı ilçesine bağlı Saklıkent Kayak Merkezi'nde, 'Saklıkent'ten Sarıkamış'a Gençlik Şühedanın İzinde' adıyla temsili yürüyüş düzenlendi.Düzenlenen yürüyüşe Kemer Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünden 30 gencimiz iştirak etti.Program,  ilk olarak, saygı duruşuyla başladı. Akabinde hep bir ağızdan İstiklal Marşı okundu. Karlı yolda 150 metre uzunluğunda Türk bayrağı taşındı.Törende Antalya Valimiz Münir KARALOĞLU'nun  konuşmasının  ardından Antalya İl Müftüsü Osman Artan tarafından Sarıkamış ve vatan savunmasında canını feda eden bütün şehitlerimiz için dua okundu.Ayrıca; etkinliğe katılanlara, kırık buğday çorbası ile üzüm hoşafı dağıtıldı.